ספגטי עם עגבניות צלויות ואורגנו

ספגטי עם עגבניות צלויות ואורגנו

פסטה ברוטב עגבניות צלויות עם אורגנו ושמן זית. כשאוהבים להכין אוכל ובכלל אוהבים לאכול …זה סיפור אהבה. המנה הזאת היא סיפור האהבה שלי!

למצרכים:

סלסלת עגבניות שרי (עם הענפים)

8 שיני שום

אורגנו – עלים מ-4 ענפים

1/3 כוס שמן זית

מלח גס (רצוי אטלנטי)

1/2 חב’ ספגטי (מבושל לפי הוראות יצרן)

פרמזן – לתוספת מעל

להכנה:

1. לפזר בתבנית עם נייר אפייה עגבניות שרי, שיני שום ועלי אורגנו. מעל לבזוק שמן זית ולפזר מלח גס. לצלות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהעגבניות צלויות.

2. להוריד את העגבניות מהענפים ולמעוך מעט את שיני השום והעגבניות.

3. להוסיף פנימה את הספגטי המבושל ולערבב. להוסיף פרמזן ועלי אורגנו טריים לקישוט מעל.

4. להעביר לצלחת הגשה וקיבלתם את הפסטה הכי טובה שיש!!!

אלונה זוהר,

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. בת 43, מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....