רושטי - לביבה שוויצרית

רושטי - לביבה שוויצרית

גם אתם רוצים להרגיש בציריך? רושטי - לביבה שוויצרית

למצרכים:

3 תפוחי אדמה גדולים (לא מקולפים)

1 ביצה

מלח

פלפל שחור גס

30 גרם חמאה

3 כפות שמן זית

להכנה:

לשים את תפוחי האדמה בסיר עם מים וכף מלח ולהביא לרתיחה.

לבשל עוד 5 דקות אחרי הרתיחה. לקרר, לקלף ולגרד על פומפיה גסה.

להוסיף את הביצה, המלח והפלפל ולערבב הכל יחד.

 

לחמם במחבת את החמאה ושמן הזית עד שהחמאה תימס. להוסיף את תפוחי האדמה המגורדים ולטגן 5 דקות.

להפוך בעזרת צלחת לצד השני ולטגן גם אותו. להעביר לצלחת הגשה ולאכול עם שמנת חמוצה.

מממממממממ מושלם!!!!

אלונה זוהר,

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. בת 43, מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....